Nejnovější recenze ze sekce Brašny na motorku
Absolvována 4-denní cesta s novým pytlem, dost nacpaným. Do budoucna bych se asi obával o životnost zipu. Měl tendenci přeskakovat , ale nezradil. Odolnost pytle proti dešti jsem naštěstí neměl šanci vyzkoušet.
- Kompaktní rozměr na naháče
Místo batohu, který jsem doposud používal. Měl by být nepromokavý-zatím nevyzkoušeno. Vhodná velikost pro mě, šikovné zavírání, oka na upevnění, madlo na nošení, přiložený popruh nepotřebuji, 2 gumicuky součástí. výrobce sice italský-vyrobeno v Číně.
- Dobré zpracování
Kvalita.
- dobré zpracování
Spokojenost
- Velikost,vypadá na kvalitní zpracování sice bylo vyrobeno v PL,cena je slušná,uvidíme jak dlouho vydrží
- zatím nic uvidíme časem.
Parádně drží tvar.
- Akorát velikost co se týče tloušťky, na doklady, mobilní telefon, peněženku, klíče.
- Při jízdě ani o ní nevíte, lepší než klasická ledvinka.
- Vnitřní uspořádání kapsiček na kreditky, doklady, by mohlo být promyšlenější.
- Kvalitní zpracování
- Voděodolný
Je to můj již druhý stejný, potřeboval jsem doplnit výbavu na cestování. Má oproti předchozímu trochu jinak řešené upevnění na kufr, ale nic, co by se nedalo vyřešit.
- Prostorná
- Zipy drží, neotevírají se za jízdy
- Nijak nevadí ani při sportovní jízdě a hodně vysoké rychlosti
- Výhodná velikost pro jednoho.
- Poměr kvalita cena
- přesně to co jsem chtěl
- velikost akorát
- dobrá cena
- Kvalitně ušito.
- Stahovací popruhy neudrží konstatní, nastavenou délku. Potřeba je zašít na požadovaném místě.
Zkušenosti, zatím, nemám, ale o tomto víkendu se chystám využít zakoupený sisibágl a povozit jej na sisibaru...
Skvělý přístup vřele doporučuji
- Pěkné zpracování + kvalita
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »