Nejnovější recenze ze sekce Brašny na motorku
- ok
- praktičnost
- Docela silná a pevná kůže,
- dostatečně prostorné
- pěkný design,
Nějak mi uniká smysl plastových zacvakávacích spon pod krásnými a plně funkčními kovovými přeskami.
- Super sedi na Honda VTR 1000F
- Všechno jsem měl po kapsách,a i pití a teď je to lepší.Dávám si tam pití,cigára,doklady,brýle a když jdu někam dál od motorky odepnu si to jenom od sedla a mám to jako kabelku.Je to na jeden zip,tak je to rychle.
- Výborný poměr cena/kvalita
Skvělé, jednoduché, prostorné, praktické. Trochu zápasím s páskem na suchý zip, protože instaluji tašku na plotnu topcasu a zachytává se mi při provlékání, ale je určena na sedlo spolujezdce, takže to je spíš problém toho, že ho neinstaluji tam, kam patří :-) ...jinak za ty peníze super.
Je trochu menší než jsem odhadoval podle obrázku,ale je z kvalitního nepromokavého materialu. Jsem s ním spokojen
Nebyla donýtována jedna strana rukojeti!!!
ŠPICA JE TO BEZVA PROFI PRÁCE
- Variabilita a kvalita
- Kvalitní zpracování, na řidítka krásně pasuje
- Popruh od kapsičky k opasku nejde moc zkrátit, a je docela dlouhy.
- magnety
- Rolovací vstup
- Nízká cena
- Oka na pridelani dalších věcí
- Zpracování konců popruhů - začínají se trepit
- Relativně tenký materiál
Sice se obávám o vodeodolnost, nicméně za tu cenu je to překvapivě kvalitní. Držák na pet lahev a kapsa na drobnosti vypadají, že něco vydrží. Doporučuji pro ty, co nepotřebují to nejdražší. Ideální kompromis.... A vypadá taky dost pěkně. Doporučuji před nákupem kontrolu vaku zevnitř, kvůli podlepeni švů.
- 4 relativně silné magnety
- Možnost zvětšení objemu
- Přes průhlednou vrchní kapsu funguje dotyk telefonu, takže na červené můžete třeba poladit navigaci :)
- vzhled
Pěkná kvalita
- Nepromokavé, objemné, dají se uvázat asi na cokoliv. Zkouška na ostro proběhne v červnu.
- Kvalita
- Pomocí zipu se dá snadno zvětšit objem tašek
- Popruhy přes sedlo jsou kratší, nemusí sedět na každou moto
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »