Nejnovější recenze ze sekce Brašny na motorku
- Krásně se vejde do bočních kufrů, pohodlně do něj naskládáme oblečení, je z kvalitního materiálu.
- Praktické brašny, do kterých se vejde vše, na krátký čundr.
- Na textilní brašny drží dobře tvar
- Brašny se mizerně přidělávají na standardní nosiš GIVI.
Nevím, jestli je takový způsob uchycení na motorku normální u textilních brašen, nebo ne. Ale se způsobem uchycení za pomocí gumycuků a suchých zipů jsem v nesouladu. Musel jsem si vyrobit úplně jiné držáky, které brašny drží na svém místě. Pak jsou skvělé. Sednou dobře. Vozím je na Transalp XL700V.
Perfektně sednou do kufrů, polstrované s uchem i dlouhým popruhem. Velmi praktické.
- malé
- malé
bohužel rozměry jsem před koupí nikde nenašel, proto dodávám cca 18x16x3cm, do toho se nic nevejde. Vím, že to je asi upraveno pro rozměry BMW, nicméně doufal jsem, že to dám pod nosič mého v-maxe, kde je evidentně více místa. Měl jsem v plánu do toho nacpat lékárničku a vestu, což je nereálné.
Překvapen velice kvalitní
zámek je zbytečný
sice jsou levný a dobře řešený, potřeboval jsem je na jedno použití do Chorvatska, bohužel po 300km se začali párat a v Chorvatsku už z nich byl jen kus hadru a musel jsem je svázat gumicukem, v obou brašnách bylo pár triček, džíny, plavky a ručník, nic těžkého
- Voděodolný
- Vůbec nepřekáżí při připnutí místo spolujezdce
- Kvalita zpracování
- Překryté zipy
- Na krajních malých kapsách jsou chladící thermo vložky, které se dají i vyjmout.
- Na velké čtyřkolky by chtělo mít šířku 85-90cm
- Znak na zadní straně byl našitý obráceně a nakřivo
- Vnitřní přepážky by mohly být ze silnějšího materiálu
Celkově jde o povedené zavazadlo na čtyřkolku, zpracování je na dobré úrovni, jen detaily by mohly být doladěné. Celkový dojem kazil jen špatně našitý znak výrobce, ktery jsem odpáral, protože byl obráceně a ještě nakřivo a kazil celkový dojem. Také popruhy by mohly být o 5cm delší, měl jsem problém je u Polarise Sportsmana 800 uchytit na originální plotnu.
- Dobře drží ve víku
- Smrdí nějakou chemií
- Taška vypadá bytelně, akorát vyplní prostor kufru.
Přesně pasují do kufru. Kvalitní material a ušití
- Prostorný
- Snadná manipulace
- Přizpůsobení velikosti
- Moc nepřekáží řidítkám
- Do horní průhledné kapsy nedám formát A4, šiklo by se to (třeba potvrzení o očkování, které mám zavařené do fólie)
- na pohlad pekne brasne
- ten ZIP system uplne nanic
Brasne som namontoval na motorku, a kedze som este nemal zamky, a motorka stoji pred barakom, dal som brasne dole...
Na dalsi den som sa chcel ist na moto previezt, samozrejme s novymi brasnami, a nastal problem...
Tie zipsy su uplne nanic, tazko sa to pripina dokonca s prazdnymi brasnami a neviem si predstavit, ako by som ich pripol kebyze su plne a tazke.
Naviac, tie zipy nelicuju, a pri mojej snahe to pripnut som na jednej strane zips odtrhol... (pripominam, ze brasne boli prazne a bol to prvy pokus ich pripnut)
idem to reklamovat, ta kvalita stoji za ... NIC
Velikost bagu O.K. připevnění bagu na sedadlo MT09 docela problém, kvůli přeskám. Chybí madlo ale to jsem věděl při objednávce.
- Zpracování
- Možnosti uchycení věci (kapsičky na zip, síťka atd
- ....a opět značka GIVI, není co dodat, prostě super a doporučuji
- Sedí přesně na mou Hondu PCX
- Dobré zpracování
- Úplně nevýhoda to není... Bylo by fajn, jdyby dělali o něco větší. Helma se nevejde.
- Vyhovuje
Pěkně vypadá a má potřebnou požadovanou funkci
- Jednoduchá montáž
- Popruhy, možnost mít jako tašku
- ideální na menší motorky
- nedrží tvar když není plná